Saaremaa kolme päeva jooksust (loe: hooaja viimasest punnitamises) on paar/kolm rahulikku nädalat möödas. Olen trenni mõttes nii rahulikult võtnud kui vähegi oskan.
 
 
Kuigi jah, viimati läks siin alles pühapäeval natuke lappama.

https://www.strava.com/activities/1271870938

Laiskus ja mugavus oskavad ikka uskumatult hästi sõbruneda. Muhedad sellid.  Kui möödunud kuul käisin peaaegu eranditult igal hommikul jooksmas, siis viimasel ajal nagu ei kipu enam seitsme ajal pimeduse, tuule ja vihmaga õue. Hullemgi veel, nii mõni õhtunegi jooks on siin seal vahele jäänud.

Tegelikult võtsingi just täna otsuse vastu, et nüüdseks on juba mõnuletud küll ja tasapisi hakkan tööd tegema Eesti talviste MV jaoks.



2016 aasta alguses tutvusin esmakordselt tartaani ja naelikutega ja endalegi üllatuseks oli see väga meeldiv. „Uus tutvus“  arvatavasti põhjustas ka kogu 2016 hooaega mõjutava vea – liiga palju intensiivseid trenne ja liiga vähe aeroobset.

Uuel hooajal püüan kalduda pigem Arthur Lydiard metoodika poole. See tähendab siis eeskätt kuhjaga aeroobset intensiivsete asjade alla ja peale.

Kuigi olen sisehooaja suhtes väga elevil, siis tuleb realistlikult tõele näkku vaadata. Jooksmisega sai alustatud hilja ja vanust on tiksunud juba 30 aasta ringi. Imet tartaanil enam ei tee, küll aga saab see loodetavasti olema väga heaks kiiruse väetiseks 2018 aasta maanteejooksudele.

Kõik minu trennid jooksevad endiselt www.strava.com –i üles. Lisa mind julgesti sõbraks, nii saame üksteisele kaasa elada ja motivatsiooni raskel talveperioodil üleval hoida.

(PS! Kõik platvormid garmin, polar, endomondo, etc. on stravaga automaatselt seotavad)

Toetab Blogger.