neljapäev, mai 10, 2012

Veidike trennijuttu


Eelmise nädala kogukilometraažiks kujunes 100,76 km, trenne kokku 6.





See nädala on pühapäevase võistluse tõttu rahulikum. Kava järgi tuleb distants veidi väiksem. Koos võistlusega eeldatavasti umbes 90km.

Tunnistan, et minu mõttemaailm spordi osas, on mingis mõttes lapsekingades. Ma tahaks selle 400km/kuus alistada. Ma tean, et see pole mingi näitaja, aga ikkagi! :)
Mais saan sellega eeldatavasti hakkama. Järgmiseks eesmärgiks 500km! :) Okei okei, oleks aeg suureks kasvada.

Kui ma jooksmisega alustasin, mõtlesin alati, et mida sagedamini/kiiremini/kaugemale, seda parem! Tegin pea iga trenni ~165/170 pulsiga. Olid ajad.... tegelikult see oli kõigest 4/5 kuud tagasi! :)

Ahjaa, üleeile tegin oma esimese intervalltreeningu! 1000m pulss 165bpm, 400m pulss 145bpm ja nii seitse korda. Lisaks 3km soojenduseks ja 2 lõdvestuseks. Raske aga mõõõnus! Tempo osa tuli keskmiselt 3:55/4:00 min/km vahele.


Eilse taastava jooksu tegin lühikestega. Jalad olid ereda päikese käes valged, nagu värskelt kitkutud kana nahk.

Trenni viimased 4 kilomeetrit läbisin paljajalu. Inimesed vaatavad nii kummaliselt. Isegi möödasõitvate autode juhid keeravad kaela kahekorra.

Tähelepanek - paljajalu joostes...pulsi langus ~5bpm-i, tempo tõus ligi ~0,30min/km kohta. Lisaks imemõnus vabanemistunne jalgades! Proovige, ülimõnus! ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar