pühapäev, mai 06, 2012

Jalad puhkavad

Asjalood on nüüd niimoodi, et sellest nädalavahetusel kirjutamisest, ei taha midagi välja tulla. Nimelt mõni aeg tagasi andis mul läpakas otsad. Selle asemel, et uus osta, otsustasin hoopis ipad'i kasuks. Kuna piiiiikad tööpäevad mööduvad niigi suure ekraani taga, siis tundus see variant koduseks kasutamiseks kuidagi leebem. Ega ma muidu ei kurda, aga Garmini info netti laadimine on selle jublakaga võimatu ning pikemate tekstide kirjutamine on nati ebamugav.

Laupäevase pika jooksu kirjeldus on ettevalmistatud. Üles laen selle alles homme, kuna tahaksin pisut Garmini infot ka lisada.

Pühapäev on mul trenni mõttes puhkepäev. Kasutasin aega kasulikult ning tegin oma rõdu puhtaks. Seda pole vist keegi vähemalt 10 aastat pesnud/puhastanud. Nüüdsest hakkab soojemate ilmadega hommikukohv just seal mind äratama. :)

Ahjaa, täna sõin selle aasta esimese grillliha. Okei, päris mitu grillliha! Paar korda veel ja ongi jälle isu täis. :) Ma ei tea kas keegi teine on ka enda puhul täheldanud, et raskema trenni jooksul juhusliku grillimislõhna tundmine on just kui mõnitus/piin. Vähemalt mind on need lõhnad mitmel korral jube näljaseks teinud. :$

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar