laupäev, juuni 02, 2012

Tere hommikust

Joon ühes tillukeses kohvikus oma hommikukohvi ning mõtlen kas anda jalale veel üks päev puhkust või teha ikkagi väike ringike. Täna on mõnus jahe vihmane ilm ja jooksmine isutab nii väga.



Samas tean, et uuel nädalal on võistlus ja kui mu jalg hullemaks läheb, on kuri karjas. Praegu otsest valu ei ole, aga tunnen, et väga julgelt ringi ei trambiks.

Sellises olukorras tuleb vist mõne uue spordiriidega hinge turgutada. :)

Ahjaa, rääkides spordivarustusest. Minu jooksujalatseid ei saa enam Eestist osta! Kirjutasin Rademari ja otse Ecco Eestisse. Mitte midagi! Njah, keda huvitabki ühe suvalise tüübi veendumus, et just need jalatsid on talle parimad.

Kirjutasin isegi Ecco USA-sse, et äkki nad mingi ime läbi shippivad erandkorras e-poest ostes Eestisse. Kus sa sellega!

Ecco Eesti ütles, et nemad ei tegele üldse spordijalatsitega, kuna Eesti inimene ostab oma spordivarustuse spordipoest. Nädal hiljem oli nende kodulehel suur reklaam "Ecco Biom jooksujalatsite sooduspakkumine!" Nice!

Ma saaks aru, kui tegu oleks mingite 30€ kärakatega, aga nad maksavad oma 200€. Mitte, et nad minu pealt hullult tulu teeniks, aga inimene kes seda jalatsit tõesti soovib ilmselt teab mida tahab ja teadliku (püsi)klienti tuleks vastavalt kohelda. Tundub, et praeguse kilometraaži juures vajaksin uut paari pea iga kahe kuu tagant. Loodame, et Eesti klienditeenindus jõuab kunagi kõrgemale tasemele.

Anyway, saan ma uue paar läbi USA-s elava tuttava! Hea inimene! Loodan, et juba üsna varsti, sest praegune paar suudab veel viimaseid km läbida!

3 kommentaari:

  1. aga nii ta ongi - eestist ei ole mõtet midagi otsida, mida vaja on. eriti, kui sa täpselt tead, mida sa tahad. keegi ei viitsi sinu pärast vaeva hakata nägema ja suhtumine on ka selline, et.... mujalt ostes saad sama asja kergemalt, rutem ja odavamalt! ma enam ammu ei vaevu siit midagi ostma ja spordipoodides käin ka ainult moe pärast, et endale tõestada - siin ei ole midagi võin on tohutu kallid ja ma teen ikka õieti, et ostan netipoodidest asju! tuju kohe parem!

    VastaKustuta
  2. Indrek, proovi http://www.zappos.com/ecco , äkki leiad selle mida otsid.

    VastaKustuta
  3. Tahtsin ka soovitada mõne tuttava kaudu ostmist. Paljud välisriigis ülikooli ja töö asjus, nõnda saab vahel isegi ilma postikulu maksmata! :)

    Aga muidu, oled vaadanud, et kas neid mujal e-poodides ka müüakse?! Sest päris paljud suuremad ketid saadavad Eestisse ka. Või kui mitte Eesti, siis Soome ikka - ja no seal on pea igal eestlasel mõni tuttav!

    VastaKustuta