reede, juuni 01, 2012

Mai kokkuvõte

Hei,

Rääkisin hiljuti oma kõrvaleesmärgist/plaanist - läbida kuu jooksul minimaalselt 400 km. Salaplaan sai endalegi üllatuseks täidetud. Kandsin oma viimase nelja päeva trennid netti ja tähtis programm ütles, et olen mai kuus jooksnud 426km.





Juuni kuus on plaanis kaks võistlust. "Rakvere ööjooks" ja nö. koduraja võistlus "jooks ümber Harku järve". Mõlemad on minu jaoks hästi olulised!

Peale Tartu jooksumaratoni olen teinud ligi kolm nädalat puhast treeningut.
Kuna olen sisimas korralik närveerija, siis on võistlused minu jaoks päris pingelised sündmused. Praegu tunnen, et lausa vajan võistlust. Mingi enese realiseerimisvajadus vms.!

Eilne trenn
Neljapäev on endiselt fartleki päev. Millegipärast oli eile jooks juuube raske. Esimesed 5 tempo osa tegin ilusti ajaga 3:35 min/km. Järgmised viis läksid allamäge. Keskmine langes ligi 10 sekundit km kohta - 3:45 -le.See pole muidugi paha tulemus, aga enesetunne jättis kõvasti soovida.

Lisaks veel:
Koju jõudes tegin oma tavalised venitused ning visksin natukeseks pikali. Uuesti jalule tõustes, ei kannatanud vasakule jalale isegi astuda. Nagu oleksin jala välja väänanud (ainult et valu on siseküljel). Kõndimisel läheb valu pikapeale üle. Katsudes pole üldse valus. Ilmselt mingi liigese kala. Võib juhtuda, et tänane trenn tuleb vahele jätta ja homne pikk jooks päeva võrra edasi lükata.
Korraks tegi see valu isegi päris närviliseks, sest ööjooks on juba järgmisel nädalal!


4 kommentaari:

  1. mul oli valu samas kohas peale eelmise aasta ülemiste jooksu ja nagu välja tuli - luumurd ja olin kuid jooksmisest eemal. loodetavasti Sul väiksem asi...

    VastaKustuta
  2. loodetavasti pole Sul ni hull see asi... ise jooksin selle luumurruga läbi häda isegi tallinna maratoni läbi ja siis oli käieski hull lonkamine paar kuud...

    VastaKustuta
  3. Samas kohas mulgi eelmine aasta peale Riia maratoni valu ja tulemuseks 2-3 kuud peaaegu jooksuvaba perioodi

    VastaKustuta